عدم تضاعف نسبة تحليل الحمل

رقم الاستشارة الطبية: 44267
تاريخ الاستشارة: 1 يونيو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 537
زائر
المدام عملت تحليل حمل رقمي طلع 931 وبعد 48 ساعه طلع 951 اخر دوره كانت يوم 27/04/2021

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربه منزل
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٢٠٦٠١_١٧٠١٠٠.jpg
    IMG_٢٠٢٢٠٦٠١_١٧٠١٠٠.jpg
    458.4 KB · المشاهدات: 143
  • IMG_٢٠٢٢٠٦٠١_١٦٥٩٥٧.jpg
    IMG_٢٠٢٢٠٦٠١_١٦٥٩٥٧.jpg
    472.1 KB · المشاهدات: 93

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
النسبه جيده والنظام تقريبا في الاسبوع الرابع
بعد اسبوعين ممكن سماع نبض الجنين بالسونار
تاخد folic acid وتبدأ تحاليل بول وصورة دم وفصيله وrh وزهري
وتقيس ضغط
و لو يوجد تاريخ مرضي السكر تعمل تحليل one hour glucose tolerence test ولو مفيش تاريخ تعمل السكر عند ٢٤ اسبوع

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، من تاريخ اخر دورة اتضح أنها بالاسبوع الرابع للحمل ، وطبقا لقياسات المعمل فإن النسبة طبيعية ويجب المتابعة بالسونار بعد اسبوعين للتأكد من وجود الحمل بالرحم وملاحظة الجنين والنبض
لا توجد مشكلة من عدم تضاعف النسبة ولكن الزيادة يجب أن تكون منطقية قريبة من الضعف
يجب الاستمرار علي تناول أقراص cobal f مرتين يوميا واستعمال حقن biovit b12 ثلاث مرات اسبوعيا