عدم النوم ودائما احب العزلة والهدوء واذا احد قرب جنبى أو على صوت بتعصب. كنت هادئة جدا دلوقتى بقيت عصبية جدا. ومن أقل كلمة بتاثر فينى حتى لو كانت...

رقم الاستشارة الطبية: 41754
تاريخ الاستشارة: 12 أبريل 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 397
زائر
عدم النوم ودائما احب العزلة والهدوء واذا احد قرب جنبى أو على صوت بتعصب. كنت هادئة جدا دلوقتى بقيت عصبية جدا. ومن أقل كلمة بتاثر فينى حتى لو كانت بسيطة وكل يوم قبل ما انام لازم ابكى وما اقدر اتنفس وقلبى يوجعنى وإذا ما احد لحقنى أو انا هديت جسمى كلو بيترعش وما يهدى الا واذا شفت. دم لازم اجرح نفسى. اشوف الدم واهدى وانا مش بحس بالألم وإذا صار معى موقف وأثر فينى بفقد النطق لمدة 3 ايام. ما بقدر اتكلم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ممرضه
الحالة النفسية
سيئة جدا
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم ازور طبيب

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
ربنا يعافيك ولكن الموضوع نفسي وعليك بمراجعة طبيب نفسيةو عصبية ضرورى لأنك ممكن تاذى نفسك بدون ماتشعرى وعليك باخذ قسط كافى من النوم والراحة

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
هذه الاعراض قد تكون بسبب الضغوط النفسية التى ادت الى الاكتئاب ووصلت الى ايذاء النفس
يجب سرعة التوجه للطبيب النفسى للتشخيص ووضع خطة العلاج
ونسال الله العافية