طلب ترجمة تقرير خاص بالفتق

رقم الاستشارة الطبية: 11075
تاريخ الاستشارة: 16 أغسطس 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 488
زائر
BOTH TESTES SHOW NORMAL SIZE, SHAPE AND ECHOPATTERN WITH NO FOCAL LESION*
* both epididymides are of normal size and echopattern with no soild or cysticmasses
dilated left pampiniform piexus of veins and spermaticveins with maximum dimeter about 2.7 mm with no reflux of flow on valsalva
no right side varicocele
no vaginal hydrocele
henial sac is seen on right inguinal region with defect measures about 3.2 cm and herniating omentum and intestinal loops

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
الضعط
أدوية مستخدمة
كوابروفيل 155

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
لديك فتق بالجهة اليمنى ويحتاج لاصلاح جراحي كونه يحوي عروة معوية كي لا يحصل اختناق ضمنها