عندي شد قوي ف أوردة الرجلين و أوتار الركبة مش بعرف ب...

رقم الاستشارة الطبية: 100231
تاريخ الاستشارة: 27 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 28
زائر
عندي شد قوي ف أوردة الرجلين و أوتار الركبة مش بعرف ب سببها اشتغل بحس أن في حبال مشدودة جامد و رعشة في أطرافي و عضلاتي و ضعف ف عضلات الحوض والا عصاب والم الظهر بدء كل ده من شهرين أثناء الممارسة حصل مزق جامد ف العضلة الضامة العادة السرية هي سبب اي شكوه ف دخلي
احاول التعافي
ولفيت علي دكاترة. ياما كلهم تشخيص مختلف عروقي شدة جامد وده مخوفني

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طباخ
الحالة النفسية
قلق و متوتر و كثير التفكير
تشخيص الطبيب
التهاب اعصاب / شد عضلي

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
يجب اولا استبعاد دوالي الساقين
باجراء اشعه دوبلر علي الرجلين
ويجب اجراء سونار حوض وتحليل بول وممكن اشعه رنين علي فقرات الظهر
وبالنسبه للعضلات المتفرقه والمتعدده المؤلمه فممكن تكون جزء من مرض فيبروميالجيا
وهو الم عضلي في اكتر من 18 نقطه بالجسم وهذا المرض وجد ان له علاقه بمرض الاكتئاب
والذي يحدث كنتيجه للعاده السريه في حالتك