دكتور كتبلي ع برشام Valgestril اخدو من اليوم خامس ف دوره...

رقم الاستشارة الطبية: 100663
تاريخ الاستشارة: 23 مايو 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 33
زائر
دكتور كتبلي ع برشام Valgestril اخدو من اليوم خامس ف دوره وانا رايحالو اتابع تبويض وعطاني برشان يساعد ع تبويض blue ox. وبرشام Femtonix وبرشام Clomidهل كده هو صح وهيحصل حمل وله هو كده عطاني برشام يمنع حمل. انا خلصت برشام Valgestrilمن يومين منزلتش لسه دوره.؟

الجنس
أنثى
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
فالجستريل هو دواء يحتوي علي هرموني الاستروجين والبروجسترون وصحيح بيستخدم لمنع الحمل لكن الدكتور كتبه لك لتنظيم هرموناتك
ودة من ضمن دواعي استعمال الدواء
فهو وصفه لك لفترة معينه فيجب تتبعي التعليمات
وانا شايفه أن الطبيب كلامه صح لكن المكملات الغذائيه متشابهه فأرجو تاخدي femtonix واتركي blue ox