لو سمحت انا عملت طربوش لضرس محشي عصب من حوالى اسبوع...

رقم الاستشارة الطبية: 100714
تاريخ الاستشارة: 26 مايو 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 35
زائر
لو سمحت انا عملت طربوش لضرس محشي عصب من حوالى اسبوع ودلوقتي حاسه ان ريحة بوئى مش حلوة خالص فهل ممكن يكون فى علاقة بين الطربوش والريحة دى مع العلم مفيش اي وجع

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
دراسه
الحالة النفسية
.
أمراض مزمنة
.
أدوية مستخدمة
.
تشخيص الطبيب
.

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطربوش هو غطاء غالبا معدني بلون الاسنان بيتم تركيبه علي ضرس معالج لكنه ضعيف بسبب تمويت العصب المغذي له
والمفروض انه الطربوش بيوضع بإحكام فوق الضرس لكن لو المقاسلت مش معموله صح ممكن ميكونش راكب كويس ويكون في فراغ تحته فبيخزن بقايا الطعام والتي ممكن خلايا البكتريا تسبب تعفنه فيؤدي للرائحه السيئه
اذهبي لطبيب الاسنان للتأكد من سبب المشكله وعلاجها