السلام عليكم لو سمحت يا دكتور تم ختان ابنى حديث الولادة...

رقم الاستشارة الطبية: 98224
تاريخ الاستشارة: 25 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 74
زائر
السلام عليكم
لو سمحت يا دكتور تم ختان ابنى حديث الولادة من خمسة أيام وكان على الجرح لزق طبى وشاش وبعد الختان بيومين تم إزالة الزق الطبى لانة كان ملتصق تماما، انا الشاش حتى الآن ملتصق أيضا فى العضو عندة ،على الرغم من انى بضعة فى الماء الدافئ اربع مرات فى اليوم وأقوم بدهن الكريم المضاد الحيوي فوق الشاش ،ومع ذلك الشاش ملتصق تماما، حاولت خلخلت الشاش بهدوء ولكن حدث نزيف فتركتة ،فما الحل من فضلك ،شكرا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الوزن
طبيعة العمل
لا
الحالة النفسية
لا
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
يجب الرجوع للجراح فورا هو سيزيله بطريقه معينه وحتي لو نزف حيقدر يتعامل مع الموقف ويسعفه بسرعه
لان كلما مر الوقت ستلتصق الشاشه اكتر وممكن تتلوث
واذا ازالها الطبيب طبعا ممكن يربط له اخري فارجو المرة القادمه استخدام شاش فازلين حتي لا تتكرر المشكله