اعاني من هرش مستمر ف الرجل واليد وبيسيب علامات في جسمي...

رقم الاستشارة الطبية: 100900
تاريخ الاستشارة: 7 يونيو 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 64
زائر
اعاني من هرش مستمر ف الرجل واليد وبيسيب علامات في جسمي من الهرش وعملت تحاليل كبد وكلي،وطلعت كويسه مفيهاش حاجه وكشفت وباخد علاج حساسيه ومفيش نتيجه برجع اهرش تاني ومحدش قالي سبب للحساسيه ومش بيظهرلي حبوب ولا اي حاجه الهرش بينتج عنه تعاوير وبتسيب بقع وبلاقي نفسي بهرش بدون سبب خصوصا بالليل وقت النوم ومعنديش حساسيه من اكل او حاجه وكل اللي ف جسمي ناتج نتيجة الهرش مفيش حاجه بتظهر لوحدها ف ممكن اعرف اي السبب وازاي اقدر اعالجه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لسه بدرس
الحالة النفسية
مستقره لحد ما
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
زيرتك اتراكس وادويه مضاده للاتهابات وكريم فيوسي زون وفيسوكورت
تشخيص الطبيب
من الضغط والتوتر او نفسيه حساسية عصبيه

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
ارجو استبعاد وجود حشرة بالفراش
وحاولي تلاحظي اذا كنتي بتتعرضي لمواد كيماويه بتسبب حساسيه الجلد ولاحظي الاكل أيضا ممكن يكون بيسببها
وارجو تحليل ميكروب حلزوني بالبراز لان بعض الأحيان البكتريا بتفرز مواد في الدم بتسبب ارتكاريا مزمنه
وتحليل براز عادي وصورة دم
وشوفي لو لديكي جفاف بالجلد ممكن يسبب حكه
و لو موصلتيش لأي شيء ارجو تتابعي مع اخصائي حساسيه ومناعه حيعمل لك اختبار جلد بمحسسات كتير ليتم معرفه المسبب ثم علاجك بطريقه
Desensitisation
وهو تعريضك للماده التي تسبب لك تحسس لكن تدريجيا