دكتور بعد أذنك هل دي حباية معبية ولا سنطة؟؟؟؟! لاني بضغط...

رقم الاستشارة الطبية: 100957
تاريخ الاستشارة: 10 يونيو 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 67
زائر
دكتور بعد أذنك هل دي حباية معبية ولا سنطة؟؟؟؟!
لاني بضغط عليها بتنزل زي سائل ابيض كدة شفاف زي الماية بس خايفة تكون سنطة لان اخي عندة ف صباعة واحدة وخايفة يكون عداني فا حطيت عليها كلو ماك واول ما حطيت اختفت ف سعتها علطول كدة وحرقتني اوي وعملت زي حفرة حمرة بس مش عارفة اوريكي الحفرة فهل دي لو سنطاية بتروح كدة من اول مرة مس وكدة راحت ولا لاء وممكن اعدي بقيت صوابعي
واما بحط الكلوماك خلاص معتتش بتبقا معدية ولا بتفضل بردو معدية حتي لو حطيتة ولا أصلا دي مش سنطة؟؟؟
ضروري الرد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا عمل
الحالة النفسية
قلق توتر حزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
فيتامينات
تشخيص الطبيب
لا يوجد

المرفقات

  • IMG_9770.jpeg
    IMG_9770.jpeg
    880.2 KB · المشاهدات: 37
التعديل الأخير:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
ممكن تكون سنطه فعلا لكن يجب تأكيد التشخيص بجهاز تكبير الجلد
ولو هي سنطه فعلا حتكملي وضع كلوماك مرتين يوميا ويتم كحت الحبه بعد وضع كلوماك
وحتي لو هي سنطه فلا داعي لكل هذا الرعب
وسنط اليد والقدم ليس له علاقه بالسنط التناسلي