السلام عليكم أنا شب عندي 16 سنة في الصف الأول الثانوي...

رقم الاستشارة الطبية: 100119
تاريخ الاستشارة: 21 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 21
زائر
السلام عليكم
أنا شب عندي 16 سنة في الصف الأول الثانوي كنت الفترة دي بذاكر عادي بس ميش عارف ليه ساعات كتير بس كده من أصحي من النوم مليش نفس خالص أعمل أي حاجة ولا حتي عايز أقوم من السرير ومن أجي أعمل أي حاجة مذكرة أو حتي أي حاجة بحس الحياة ملهاش لازمة علشان لو كل الشغل بالواسطة فما فائدة التعب في المذكرة يروضني هذا التفكير كثيرا ومن أجي أنام بحس بنشاط عالي أوي أوي علما بأني أستيقظ مبكر وأنام مبكرا
ما سبب وما العلاج بدون أدوية ؟

الجنس
ذكر
العمر
طبيعة العمل
طالب

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
انت عليك تسعي واترك الباقي علي ربنا
الواسطه فعلا ممكن تساعد لكن انت دة اعتبره دافع يجعلك تتحدي الشخص اللي بيصعد بالواسطه وتنافسه وتثبت انك اقدر منه ولو مقدرتش تحقق ده حتحقق معظمه يبقي أحسن بردو من انك تيأس ومتحققش حاجه خالص
ولازم تمارس رياضه علشان تخرج طاقتك بحيث تقدر تنام بالليل بسهوله
والحياه جميله وتستاهل نعيشها
لو اتقينا ربنا وعملنا اللي علينا ربنا حيعطينا قدر تعبنا وحيبارك لنا في القليل
ولو زميلك معه واسطه انت معك ربنا هو اللي حيمنحك التوفيق
الحياه واسعه ومليانه فرص ويمكن الحاجه اللي تفوتك علشان مش معاك واسطه تكون شر لك ربنا بيبعده عنك علشان شايل لك شيء أحسن