حالة توقف فى القلب

رقم الاستشارة الطبية: 24845
تاريخ الاستشارة: 8 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 162
زائر
والدى حدث له توقف فى القلب وبعد ذلك دخل فى غيبوبة من 5 ايام واليوم فتح عينه ولما اتكلمت معه حرك عينة حركه بسيطة هل ده تحسن فى الحالة

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
أمراض مزمنة
شلل رعاش

Dr. Gawdat Mosaad

طبيب أمراض باطنة وسكر وتغذية علاجية
شكرا لسؤالك ، توقف القلب تم رجوعة لعمل ثانية بعد الانعاش القلبي الرئوي ، عمل عظيم لكن لابد من معرفة تشخيص عمل مركز المخ حيث لو عملت مراكز المخ المختلفة يستطيع المريض التعافى والعودة للحياة مرة ثانية وشكرا

زائر
شكرا لحضرتك بس كنت عايزة افهم يعنى ايه تشخيص عمل مركز المخ ده اللى بيحدده ايه