السلام عليكم ورحمة الله وبركاته دكتور معي دوالي من...

رقم الاستشارة الطبية: 64864
تاريخ الاستشارة: 3 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 87
زائر
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته دكتور معي دوالي من الدرجه الثانيه باليمنى هل تنصحني بعمل عملية علما فيه تحسن بالسائل المنوي لمدة شهرين وانا على المكملات مع حبوب الفوليك واندروبيان وهل استخدام أبر Choriomon
فيه ضرر كل اسبوع ابره علما ان هرمون التيسترون طبيعي معي ولا احتاج ابر

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

المرفقات

  • IMG_2263.png
    IMG_2263.png
    2.3 MB · المشاهدات: 33

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
choriomon هو هرمون تخليقي bhcg
يستخدم في الرجال لتحفيذ الخصيتين لانتاج تستوستيرون لانتاج الحيوانات المنويه وفي النساء يدخل في تصنيع حقنه التفجيريه لاطلاق البويضه والمساعده علي الحمل
دوالي الخصيه من الدرجه الثانيه عادة لا تستحق جراحه وممكن تتحسن بالعلاج
ونسب تحليل السائل المنوي الحقيقه محتاجه تتحسن اكتر واكتر
لكن لو الطبيب قرر انك تاخد حقن coriomon خذه لانه ممكن يفيدك
خذ omega 3 كبسولة يوميا لمده شهرين وتابع بتحليل سائل منوي اخر
وبالنسبه للدوالي استمر علي دافلون لمده شهرين وممكن ترتدي حماله الخصيه لتقليل الاعراض لو في شد او الم