تأخر نزول الدورة الشهرية بعد ازالة اللولب

رقم الاستشارة الطبية: 32433
تاريخ الاستشارة: 22 أكتوبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 1883
زائر
انا كنت ازلت اللولب علشان اتحرك ودلوقتي هي متاخرة عليا يومين وعملت تيست في البيت طلع نيجاتف و نزل عليا العصر نقط دم و خيط دم طويل ووقف .. ده معناه ايه
وهل لازم اخد حاجة تنزل البريود ولا اعمل ايه لانها وجعالي ضهري

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الوزن

Dr. Hussein Elsaid

أخصائي باطنة
بعد فحص الاعراض تبين أنه يمكن ان يكون تأخير الدوره الشهريه طبيعي نتيجة اضطراب الهرمونات ويمكن ان يكون بسبب حمل وما زال في وقت مبكر كما ان فحص البول لا يظهر الا بعد عشر ايام تقريبا من موعد الدوره
لذلك يجب عمل اختبار حمل بالدم واذا لم يظهر يكرر بالدم بعد ثلاثة أيام