انا حامل في بدايه الشهر التاني نزل دم ولكن قطرات نتيجه...

رقم الاستشارة الطبية: 100134
تاريخ الاستشارة: 22 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 10
زائر
انا حامل في بدايه الشهر التاني نزل دم ولكن قطرات نتيجه مجهود في الشغل كنت محتاجه اعرف اعمل ايه وهل في خطوره ولاهيرفع لوحده وهل لازم مثبت ولااقدر استغني عنه مع العلم لااستطيع اخذ اجازه من العمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
صيدلي
الحالة النفسية
متوسطه
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
فوليك اسيد
تشخيص الطبيب
لم ازر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بيكي
ممكن ده يكون انفصال جزئي للمشيمه حدث كحادث كاثر جانبي للمجهود الذي بذلتيه وممكن يتحسن وحده لكن يجب الطبيبه تشوف عنق الرحم وهل هو مازال مقفول ام لا لان لو مقفول والدم وقف مفيش مشكله ولو مفتوح والدم مازال بينزل حتحتاجي مثبت حمل
ولو الدم زاد ويوجد مغص شديد والعنق اتفتح ده بيكون اجهاض حتمي لا قدر الله
اذهبي للطبيبه واعملي الفحص وعلي اساسه حتكتبلك الطبيبه مثبت او لا لكن يجب الراحه التامه