بحس بوجع في منتصف بطني بعد ما اكل اي حاجه او حتي اشرب وجع من تحت الصدر في الفراغ عند القفص الصدري بقالي فتره بحس بوجع في المكان ده لو اكلت اي حاجه...

رقم الاستشارة الطبية: 40434
تاريخ الاستشارة: 16 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 224
زائر
بحس بوجع ف منتصف بطني بعد ما اكل اي حاجه او حتي اشرب وجع من تحت الصدر ف الفراغ عند القفص الصدري بقالي فتره بحس بوجع ف المكان ده لو اكلت اي حاجه او حتي لما اشرب اي حاجه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
بيتاكور في بعض الأحيان
تشخيص الطبيب
لم اقم بالزيارة

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم
مرحبا بك
قد تكون تلك الاعراض بسبب عسر التهاب المعدة و عسر الهضم او التهاب الامعاء و الاصابة بمرض كرون
عليكى بتناول وجبات صحية خفيفة متوازنة خالية من الزيوت و الدسم و البهارات و الحار و تقسيم الوجبات الى ٤ او ٥ وجبات على مدار اليوم و التقليل من تناول الكافيين كالشاى و القهوة و المشروبات الغازية و يمكنك تناول
انتودين ٢٠ مجم قرص قبل الفطار و العشاء بنص ساعة
سبازموديجستين قرص وسط الاكل ٣ مرات يوميا
كوليفرين د قرص قبل الاكل بنص ساعة ٣ مرات
مع عمل سونار على البطن و مراجعة الطبيب للفحص و التشخيص
و نسال الله العافية