انا ماشي علي apidone - avamys - Anallerge - milga advance - Zyrtec - kokast - Quiborn TSR ٣ منهم حساسية صدر و٣ حساسية جيوب انفية وميلجا ادفانس...

رقم الاستشارة الطبية: 37579
تاريخ الاستشارة: 23 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 325
زائر
انا ماشي علي apidone - avamys - Anallerge - milga advance - Zyrtec - kokast - Quiborn TSR ٣ منهم حساسية صدر و ٣ حساسية جيوب انفية و ميلجا ادفانس عشان فطريات الشعر عشان دكتور كتبهولي حاليا جالي اعراض ضيق في التنفس و قشعريرة و برودة و سرعة ضربات و القلب بتعب من اقل مجهود و بنهج و بتيجي دوخة كدا بسبب اني مش عارف اخد النفس فا عاوز اعرف السبب و لسه ضيق النفس بحس بيه مع العلاج بتاع حساسية الصدر بقالي ٣ ايام ماشي عليه و لسه زي ما انا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
غير جيدة
أمراض مزمنة
حساسية في الأنف و حساسية صدر
أدوية مستخدمة
Milga advance Avamys anallerge kokast apidone Quiborn TSR zyrtec
تشخيص الطبيب
حساسية صدر و حساسية انف

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
انا ماشي علي apidone - avamys - Anallerge - milga advance - Zyrtec - kokast - Quiborn TSR ٣ منهم حساسية صدر و ٣ حساسية جيوب انفية و ميلجا ادفانس عشان فطريات الشعر عشان دكتور كتبهولي حاليا جالي اعراض ضيق في التنفس و قشعريرة و برودة و سرعة ضربات و القلب بتعب من اقل مجهود و بنهج و بتيجي دوخة كدا بسبب اني مش عارف اخد النفس فا عاوز اعرف السبب و لسه ضيق النفس بحس بيه مع العلاج بتاع حساسية الصدر بقالي ٣ ايام ماشي عليه و لسه زي ما انا
أهلاً بك
علاج الحساسية .. علاج يحتاج لوقت طويل لعلاج ضيق النفس ، .. ضيق النفس سبيه حساسية الصدر و التهاب الجيوب الأنفية، حيث يعملان الاثنان على تقليل كمية الأكسجين مما يسبب ضيق التنفس و دوخة لذا يفضل أخذ العلاج فترة كافية مع التزام الراحة و تجنب التعرض لادخنة و أبخرة أو ممارسة عمل عضلي شديد.
يرجى عمل تحليل صورة دم كاملة و تخطيط قلب للاطمئنان فقط و استبعاد الأسباب الأخرى التي قد تسبب ضيق التنفس. نتمنى لكم السلامة والعافية.