انا كنت بتمرن في حسيت في كهربا في ضهري وموضوع بقالو اسبوعين وزاد دلوقتي في سألت كذا كابتن قالي هي طلما كده ممكن تبقي تزعزع في فقرات بس روح اكشف...

رقم الاستشارة الطبية: 40839
تاريخ الاستشارة: 22 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 251
زائر
انا كنت بتمرن ف حسيت في كهربا في ضهري وموضوع بقالو اسبوعين وزاد دلوقتي ف سألت كذا كابتن قالي هي طلما كده ممكن تبقي تزعزع في فقرات بس روح اكشف وشوف
كنت بحس بوجع بسيط في ضهري وبطنش يعني بيروح ويرجع لحد ما الموضوع بقي موجود كل ما العب كتف

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
طبيعي
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد زيارة مسبقه

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
قد تحدث هذه الاعراض بسبب تشنج عضلات الظهر او بسبب اجهاد و تمزق العضلات و الاربطة الداعمة للظهر او بسبب الاصابة بالانزلاق الغضروفى او عرق النسا او تضييق فى العمود الفقرى او التواء الاربطة الموجودة فى الظهر .. عليك بالراحة قدر الامكان و عدم حمل اشياء ثقيلة و عمل كمادات دافئة على المنطقة المصابة فى حالة الالم مع مراجعة الطبيب للفحص السريرى و التشخيص و وصف العلاج اللازم