انا ضغطي علطول عالي وبدوخ علطول وضربات قلبي زايده باخد ليها دول أندرال١٠ وعندي أنيميا وسألت دكتور الصيدليه قالي اني احتمال يكون الكوليسترول عالي...

رقم الاستشارة الطبية: 40682
تاريخ الاستشارة: 20 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 274
زائر
انا ضغطي علطول عالي وبدوخ علطول وضربات قلبي زايده باخد ليها دول أندرال١٠ وعندي أنيميا وسألت دكتور الصيدليه قالي اني احتمال يكون الكوليسترول عالي علشان كدا الضغط علطول عالي أو ممكن يكون عندي السكر فهل دا صحيح؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
طبيعة العمل
طالبه
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
انا ضغطي علطول عالي وبدوخ علطول وضربات قلبي زايده باخد ليها دول أندرال١٠ وعندي أنيميا وسألت دكتور الصيدليه قالي اني احتمال يكون الكوليسترول عالي علشان كدا الضغط علطول عالي أو ممكن يكون عندي السكر فهل دا صحيح؟
أهلاً بك حمدي
بالفعل قد يكون لديك أسباب لارتفاع ضغط الدم، عليك عمل التحاليل الاتية :
TSH
T4
Cholesterol and triglycerides
ECG
و أشعة دوبلر على الكلى
يجب عمل الفحوصات الطبية و عرضها على طبيب اختصاصي باطني أو قلب و أوعية دموية لنتمكن من تحديد السبب في علو الضغط. نتمنى لكم السلامة والعافية.