انا جنيني نبضه توقف في الاسبوع العاشر واخدت حبوب اجهاض والدم بسيط ومفيش تكتلات ولا دم شديد نزل

رقم الاستشارة الطبية: 36286
تاريخ الاستشارة: 28 ديسمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 262
زائر
انا جنيني نبضه توقف ف الاسبوع العاشر واخدت حبوب اجهاض والدم بسيط ومفيش تكتلات ولا دم شديد نزل اعمل ايه وشكرا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمة ، في حالة توقف نبض الجنين والتأكد من ذلك بواسطة الطبيب ينبغي المتابعة بعمل سونار علي الرحم ومعرفة محتواه ونزول كيس الحمل ام استمرار وجود بقايا للحمل ، سيصف لك الطبيب علاج يعمل علي انقباض الرحم وتفريغ محتواه ، وفي بعض الأحيان تحتاجين لتنظيف الرحم بإجراء عملية التوسيع والكحت