انا المفروض باخد ارموويك قرص واحد في اليوم النهارده غلطت وخدت قرص زياده حسه بصداع جامد ودوخه وزغلله في عيني المفروض كدا اعمل اي

رقم الاستشارة الطبية: 42252
تاريخ الاستشارة: 24 أبريل 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 741
زائر
انا المفروض باخد ارموويك قرص واحد في اليوم النهارده غلطت و خدت قرص زياده حسه بصداع جامد و دوخه و زغلله في عيني المفروض كدا اعمل اي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، المضاعفات الخطيرة لن تحدث مع زيادة الجرعة بقرص اخر باذن الله ولكن يجب ملاحظة أي تغيرات في ضربات القلب أو حدوث تهيج عصبي
يجب الإنتباه الي تناول الجرعة كما وصفها الطبيب وعدم زيادتها

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
انا المفروض باخد ارموويك قرص واحد في اليوم النهارده غلطت و خدت قرص زياده حسه بصداع جامد و دوخه و زغلله في عيني المفروض كدا اعمل اي
أهلاً بك نوران
يجب عليك التزام الراحة التامة و قياس ضغط الدم و السكر العشوائي ، أما بالنسبة القرص الزائد فلا داعي للقلق لان ليس له أضرار . نتمنى لكم السلامة والعافية.