عندى صدفيه ومولودة كده وانا صغيرة وروحت لدكاترة كتير...

رقم الاستشارة الطبية: 100647
تاريخ الاستشارة: 22 مايو 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 18
زائر
عندى صدفيه ومولودة كده وانا صغيرة وروحت لدكاترة كتير وقالوا صدفيه ودكتور قال على علاج دياكالديرم ويوريكير دول كويسين بس مش عارفة طرق استعمالهم وكم مرة وارجو الرد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
كريمات مرطبة
تشخيص الطبيب
صدفية

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
ديكالدرم كريم يحتوي علي كورتيزون وماده اخري مشتقه من فيتامين د
وهو يستخدم كعلاج للصدفيه لكن يوريكير الغرض منه الترطيب والتقشير لطبقات الجلد الميته
وبالنسبه للكريم الاول استخدميه لمده اسبوع مرتين يوميا طبقه خفيفه جدا علي الجلد وانتظري اسبوع شوفي النتيجه وممكن ترجعيله تاني لمده اسبوع وهكذا
والكريم الثاني ممكن تستخدميه عند اللزوم لو الجلد جاف او تستخدميه مرة واحده فقط في الفترة بين جرعتين الكريم الاول