انا اخدت حقنه بعد المغرب ولدوقتي الساعه ١٢.٣٢ اول ما...

رقم الاستشارة الطبية: 61899
تاريخ الاستشارة: 5 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 51
زائر
انا اخدت حقنه بعد المغرب ولدوقتي الساعه ١٢.٣٢ اول ما اخدت الحقنه بعدها بدقيقه رجلي وجعتني وجع خفيف كان بيروح ويجي بس مشيت عليها عادي والوجع راح من ساعه كانت الساعه 11ونص رجلي تقلت لحد دلوقتي تقيله شويه بس خفت حاجه بسيطه ارجو الرد بسرعه لان انا قلقانه اويي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
غير عامله
الحالة النفسية
توتر
أمراض مزمنة
حمي البحر الابيض المتوسط
أدوية مستخدمة
كولسشين
تشخيص الطبيب
لم ازر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لا تقلقي ده رد فعل طبيعي للحقن أنها تسبب الم وممكن صعوبه مشي
لكن لو وش رجلك سقط لتحت وبقيت بتجري رجلك جر وانتي ماشيه يبقي حدث اصابه العصب الوركي
ويجب التوجه لطبيب المخ واعصاب لتقييم الحاله
وغالبا حيكتبلك حقن
Solumedrol.
لكن اهم شيء تتأكدي أن الحقنه أعطيت لك في المكان الصحيح مثل الحقنه المرسومه في الصورة
فهذا هو المكان الصحيح لإعطاء الحقن

المرفقات

  • Screenshot_٢٠٢٣-٠٨-٠٥-١٣-٢٥-١٨-٢٧٢_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_٢٠٢٣-٠٨-٠٥-١٣-٢٥-١٨-٢٧٢_com.google.android.apps.photos.jpg
    699.5 KB · المشاهدات: 20