الم في الرجلين بعد الاجهاد

رقم الاستشارة الطبية: 43618
تاريخ الاستشارة: 21 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 173
زائر
الم في ارجلي الاتنين بعد يومين عمل و إجهاد و سفر. و اخدت حقنه نيروفيت و لسه الم و لازم كل وقت احرك ارجلي
خايف ليكون تسمم دم. و لا ده اعصاب
و شكرا لحضراتكم

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محامي
الحالة النفسية
مش تمام

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يؤدي أداء المجهود الشاق إلي حدوث تورم وكدمات بالأنسجة واجهاد العضلات ومنها عضلات وأنسجة القدمين
يجب التزام الراحة التامة مع تحريك القدمين برفق ، واستعمال العلاج التالي
Alphinternقرص ثلاث مرات قبل الاكل بساعة
Declophen gelظهان وتدليك القدمين جيدا
Celecoxibقرص بعد الاكل مرتين يوميا
مع الاستمرار علي حقن ب المركب نيوروفيت ثلاث مرات اسبوعيا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم السفر لوقت طويل والارجل تحت يجعل تجمع سوائل بها نتيجه احتقان الأوردة
فقط ارفع رجلك وخد ميجاليز قرص كل ١٢ساعه
خد دافلون قرص كل ٨ساعات ١٥ايام
اعمل تحليل inr و ddimer
لو في دوالي أو أوردة نافرة أو الم شديد بالسمانه اعمل دوبلر علي أوردة الساق