هل الفيب او مايعرف بالسيجاره الالكتروني مضر ؟

رقم الاستشارة الطبية: 97882
تاريخ الاستشارة: 7 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 74
زائر
هل الفيب او مايعرف بالسيجاره الالكتروني مضر ؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ادارى
الحالة النفسية
سليم

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السيجاره الالكترونيه ليست خاليه من النيكوتين وبها نسبه نيكوتين يعني. اضرارها مثل اضرار السيجارة العاديه وبيزيد عليها وجود مادة مسرطنه تسمي بروبيلين جليكول بتسبب سرطان الرئه علي المدي الطويل
وبتسبب التهابات في الشعب الهوائيه وتليف وحساسيه وممكن تؤدي الي سدة هوائيه علي مر الايام
غير ان كونك بتمسك السيجارة الالتكترونيه بيدك انت بترسخ في عقلك الباطن العادة علي امساك شيء ووضعه بالفم ودة بيعرضك لادمان التدخين