السلام عليكم من فضلك والدي من فترة كان بينسى كتير والادراك بيروح وويجيله تاني وبدأ يشعر بتنميل في جسمه بيجيله فترة ويروح هو عنده السكر وبدأ يظبطه...

رقم الاستشارة الطبية: 53248
تاريخ الاستشارة: 23 ديسمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 208
زائر
السلام عليكم
من فضلك والدي من فترة كان بينسى كتير و الادراك بيروح و ويجيله تاني و بدأ يشعر بتنميل في جسمه بيجيله فترة و يروح هو عنده السكر و بدأ يظبطه في الفترة الاخيرة و حاليا هو مش حاسس بالجانب الايمن من جسده و اول مرة تجيله و لسة جياله حالا عايز اعرف في اي و ممكن نعمل اي دلوقتي

:اقرا المزيد من خلال موقع الطبي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
تشخيص الطبيب
اعراض جلطة

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته
الأعراض تشير إلي وجود مشكلة بالتغذية الدموية للمخ قد يكون نتيجة لاجلك أو ارتشاح دموي
يجب عمل أشعة مقطعية لاكتشاف السبب مع عمل فحص lipids profile