من و انا صغيره عندي مشكله في الغده النخاميه و عمر ما...

رقم الاستشارة الطبية: 63257
تاريخ الاستشارة: 8 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 80
زائر
من و انا صغيره عندي مشكله في الغده النخاميه و عمر ما البيريود جاتلي الا بالادويه و عندي خمول في الغده الدراقيه اتزوجت و عملت حقن مجهري بعد عدد من الحقن المنشطه اللي وصلت تقريبا في اربع اسابيع ل ٨٥ حقنه كنت باخد ٥ حقن في اليوم الي ان البيوضات كبرت و الدكتور سحب و حقن بعد١٢ يوم من الحقن عملت تحليل ظهرت النتيجه ٩.٢ بعدها في اليوم ال ١٤ عملت التحليل و غيرت المعمل ظهر٦.٢ كررته في معمل اخر ظهرت ٩.٨ هل كدا في حمل مع العلم مكتوب في التحليل ان لو النتيجه اقل من ٥ مفيش حمل هل في امل ان الهرمون يزيد ولا كدا مفيش

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
متوتره
أمراض مزمنة
غده درقيه
أدوية مستخدمة
التروكسين
تشخيص الطبيب
خمول غده دراقيه و خمول غده نخاميه

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الحقيقه كده مفيش حمل
متزعليش
المرة الجايه أن شاء الله تحملي
لكن أنا شايفه أن كتر التنشيط دة مش صح
اتركي نفسك علي طبيعتك
تابعي هرمون اللبن وهرمون tsh
وعالجيهم لو مش طبيعيين ودة علشان صحتك انتي
وبالنسبه للحمل طالما مخزون بويضاتك كويس ودة بيظهر في تحليل AMH ممكن تعملي سحب بويضات وتخصيبها في المعمل وارجاعها لرحمك