التهابات المهبل متكرره روحت عند أول دكتوره وادتني...

رقم الاستشارة الطبية: 98041
تاريخ الاستشارة: 15 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 55
زائر
التهابات المهبل متكرره روحت عند أول دكتوره وادتني اترابكس ودكتاكورت كريم قالتلي انو عندي ضعف مناعه واتحسنت والموضوع رجع تاني فروحت عند تاني دكتوره وعملت تحليل بول وطلع عندي صديد فأدتني فلوركورال كبسول وكيناكومب كريم و سوبراكس عشان التهاب المسالك واتحسنت والموضوع رجع تاني مع العلم اني مهتمه بنضافه المنطقه ومابلبسش حاجات ضيقه بتجيلي افرازات لونها اصفر والفترة الاخيره كانت ريحتها مقرفه بجد مع احمرار وبلاقي حبوب صغيره في المهبل بس التهاب المسالك راح انا البول عندي مش مضايق بس مابقتش مستحمله الالتهابات بجد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
أمراض مزمنة
...
أدوية مستخدمة
...
تشخيص الطبيب
.....

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الالتهابات المهبليه لو تأكدنا انها فطريه يعني افرازات بيضاء متجبنه وليس لها رائحه ومعها حكه شديدة اذا تكررت ممكن يكون بسبب مرض السكر لذلك يجب تحليل سكر صائم وبعد الاكل بساعتين
ولو الافرازات ملونه ولها رائحه كريهه وتسبب احمرار شديد في المهبل وعنق الرحم فممكن تكون التهابات مهبليه بسبب بكتريا تسمي gardenrella vaginalis
وممكن تكون عدوي مختلطه بين بكتريا وفطريات
والتأكيد بعمل مسحه مهبليه ومزرعه للافرازات
لكن بما انك عذراء
يعني مينفعش نعملك مسحه مهبليه طبعا حنعالجك مبدئيا ب flagyl 500 مجم قرص ٣ مرات ٥ ايام
وdalacin 100mg
قرص مرتين لمده ٥ ايام
lacteol forte كيس يوميا لمده اسبوع
وتابعي معنا