يعاني من التهابات فطرية متكرره روحت عند الدكتوره الاول...

رقم الاستشارة الطبية: 62950
تاريخ الاستشارة: 1 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 91
زائر
يعاني من التهابات فطرية متكرره روحت عند الدكتوره الاول وادتني بركسيمول واترابكس ودكتاكورت واتحسنت ورجعت تاني وبعد فته روحت عند دكتوره وكتبتلي فلوركورال حبايه وبعديها بأسبوع حبايه وكيناكومب كريم وسوبراكس عشان عملت تحليل بول وطلعت نسبه الصديد عندي من 20 ل24ورجعتلي تاني وباخدلها ادويه وتمشي وترجع عارفه انو ممكن يكون ضعف مناعه باخد كيروفيت كبسول وحاسه انو مفيش فايده وقرفت منها

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
مش كويسه بسبب الموضوع ده
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
...
تشخيص الطبيب
فطريات

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو تقصدي التهابات في المنطقه التناسليه
فممكن تكون دي اكزيما جلديه وهي حساسيه جلد مزمنه
وليس بالضرورة أنها كل مرة تكون فطريات
وحتحتاج كل فترة انك تستخدمي كريم كورتيزون
وتتحنبي أسباب الحساسيه يعني تلبسي اندر قطن مثلا وتشطفي الملابس كويس لان مساحيق الغسيل والشامبو والصابون الي بتستخدميه للنظافه الشخصيه ممكن يؤدي لحدوث الأعراض