ابني ٧ سنين اصيب باحتقان ف الزور وحرارة تصل ل ٤٠ ودايما...

رقم الاستشارة الطبية: 98266
تاريخ الاستشارة: 27 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 44
زائر
ابني ٧ سنين اصيب باحتقان ف الزور وحرارة تصل ل ٤٠ ودايما عنده غثيان ويوجد قيىء بس قليل بعد ٤ ايام من الدور دا مش قادر يقف علي رجليه وبيقول ف ألم ف رجليه ال٢ من الركبه لغايه القدم ومش عارف يمشي
محتاجه اعرف ممكن يكون من اي وابتدى منين

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
٠
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
هاي بيوتك فلاجيل كتافلاي سيتال
تشخيص الطبيب
احتقان ف الزور

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا حدث له التهاب مفاصل صديدي بسبب انتقال البكتريا الموجودة بمكان ما بجسمه وحضرتك بتقولي زوره ووصلت البكتريا الي المفاصل وسببت الالم وممكن احمرار وتورم وعدم قدرة علي المشي
والعلاج ممكن يطول الحقيقه لمده اكتر من شهر
العلاج بمضاد حيوي ومضادات التهاب
لكن لازم دكتور مخ واعصاب يشوف الطفل فورا ليتأكد ان مفيش ضعف عضلات ارجل الطفل