اعاني منذ فتره من انسداد وجفاف في الانف وبعض الاوقات ضيق تنفس بسبب نقص الهواء منذ يومين بدأت اشعر بوجع بالصدر مرتين باليوم او ٣

رقم الاستشارة الطبية: 42549
تاريخ الاستشارة: 4 مايو 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 332
زائر
اعاني منذ فتره من انسداد وجفاف في الانف وبعض الاوقات ضيق تنفس بسبب نقص الهواء، منذ يومين بدأت اشعر بوجع بالصدر مرتين باليوم او ٣

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
موظف
الحالة النفسية
مقبولة
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
منذ فترة اد ايه مشكله الأنف وهل في رشح؟او كحه؟ أو مشكله شم وتذوق أو الم بالجسم هل الم الصدر مع التنفس يعني لما بتاخد هواء تحس صدرك بيوجعك وهل في صفير ف الصدر لو كده يبقي حنحتاج اشعه مقطعيه ع الصدر أما لو الالم بييجي فجاه مع المجهود ف ناحيه القلب وليس له علاقه بالتنفس فيجب عمل رسم قلب وارجو قياس نسبه اكسجين الدم اما بالنسبه للانف ممكن استخدام كلاريينيز قرص يوميا لمده ٥ايام