اسم دواء مضاد للاكتئاب

رقم الاستشارة الطبية: 13514
تاريخ الاستشارة: 5 أكتوبر 2020
أجوبة: 4 / مشاهدات: 352
زائر
اعاني من anxiety , low self-esteem . عايزه اتخلص من كل دا عايزه دماغي تبطل تفكير بس ولو لشويه وحاسه أن الدواء المناسب هيساعدني

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr. Mohamad Ahmed

اخصائي أورام وأمراض الدم وزرع النخاع العظمي
ألف سلامة لحضرتك
انتي شخصتي نفسك ازاي أن عندك anxiety,low self-esteem
اشغلي أوقات فراغك بالرياضة أو القراءة والعديد عن جو stress والضغوط النفسية والاجتماعية وينصح بمراجعة طبيب نفسية وعصبيه

زائر
ألف سلامة لحضرتك
انتي شخصتي نفسك ازاي أن عندك anxiety,low self-esteem
اشغلي أوقات فراغك بالرياضة أو القراءة والعديد عن جو stress والضغوط النفسية والاجتماعية وينصح بمراجعة طبيب نفسية وعصبيه
كان عندي جلسه عند دكتوره نفسيه قبلها كنت بعمل زي اختبار بيعرفني إذا كان الحاجه دي عندي أو لا وبنسبه اد ايه . بس مقدرتش اكمل معاها للأسف هي كانت جلسه واحده

Dr. Mohamad Ahmed

اخصائي أورام وأمراض الدم وزرع النخاع العظمي
كان عندي جلسه عند دكتوره نفسيه قبلها كنت بعمل زي اختبار بيعرفني إذا كان الحاجه دي عندي أو لا وبنسبه اد ايه . بس مقدرتش اكمل معاها للأسف هي كانت جلسه واحده
لو مش ارتحتي معاها شوفي دكتور تاني المهم حد تتكلمي معاه عن الضغوط اللي عندك

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
وصف الأدوية النفسية هكذا بدون الكشف الطبي و التشخيص السليم و المتابعة الدورية مع الطبيب المختص أخطر من المرض النفسي ذاته.. لأن الأدوية النفسية قد تؤدي إلى اختلال بالمخ و مشاكل أخرى بالجسم كالكبد و الكلي و القلب.. فالادوية النفسية خطيرة و تحتاج إلى مراقبة مستمرة من قبل الطبيب.. لذلك يجب المتابعة مع أخصائي نفسية فقد تحتاجين إلى جلسات للنقاش و الحوار بدون اللجوء إلى الأدوية... مع التمنيات بدوام الصحة والعافية