طلب قراءة تحليل - الدورة الشهرية غير منتظمة

رقم الاستشارة الطبية: 41453
تاريخ الاستشارة: 3 أبريل 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 449
زائر
ده تحليل عملته عشان الدورة الشهرية عندي مش منتظمة خالص خالص هل النسب طبيعية ام فيها حاجة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لم ازر طبيب قط

المرفقات

  • IMG-20220403-WA0013.jpg
    IMG-20220403-WA0013.jpg
    121.7 KB · المشاهدات: 196

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
مشاهدة المرفق 11325ده تحليل عملته عشان الدورة الشهرية عندي مش منتظمة خالص خالص هل النسب طبيعية ام فيها حاجة
أهلاً بك هبة
تعتبر نتيجة التحاليل طبيعية، لكن تحتاجي لعمل أشعة تلفزيونية على الرحم و المبيض للتأكد من أنك لست تعانين من تكيس المبايض. كما يجب عمل تحليل هرمون البرولاكتين الضروري في تقييم حالات عدم انتظام الدورة الشهرية. نتمنى لكم السلامة والعافية.