انا عملت حقن يوم ٩ مارس وعملت تحليل الحمل الرقمي يوم ٢٣ وكانت النتيجه ١٥٩ وعملته تاني بعد ٤٨ ساعه بقت النسبه ٧٤ ده معناه ايه

رقم الاستشارة الطبية: 41110
تاريخ الاستشارة: 26 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 505
زائر
انا عملت حقن يوم ٩ مارس وعملت تحليل الحمل الرقمي يوم ٢٣ وكانت النتيجه ١٥٩ وعملته تاني بعد ٤٨ ساعه بقت النسبه ٧٤ ده معناه ايه ؟؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، تدل النتائج علي أن الحمل غير مستقر ولابد من عمل سونار علي الحوض للتأكد من وجود كيس الحمل بالرحم مع إعادة عمل التحليل بعد ٤٨ ساعة للتأكد من حالة الهرمون واتخاذ القرار باستعمال مثبت أو الانهاء