الدورة الشهرية عندى منتظمة كل ٢٧ يوم وفى أشهر بتأخر يومين او بتقدم يومين بس مش كتير بس الشهر ده اتأخرت ٧ ايام فى افرازات كتير بتنزل واوقات بحس...

رقم الاستشارة الطبية: 40147
تاريخ الاستشارة: 12 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 350
زائر
الدورة الشهرية عندى منتظمة كل ٢٧ يوم وفى أشهر بتأخر يومين او بتقدم يومين بس مش كتير بس الشهر ده اتأخرت ٧ ايام فى افرازات كتير بتنزل واوقات بحس بوجع الدورة واوقات لا بس مش بتنزل واول مره تتأخر كده ف السبب ايه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ادارية
الحالة النفسية
غير مستقرة اغلب الوقت
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم
مرحبا بك
يحدث تاخير واضطراب الدورة الشهرية بسبب التوتر والقلق والانيميا وتكيس المبيض واضطراب الهرمونات ومشاكل الغدة الدرقية
يجب عمل صورة دم كاملة وTSHو T3و T4 وسونار على البطن والحوض
وتناول غذاء صحى والاكثارمن المشروبات العشبية كالينسون والقرفة وممارسة التمارين الرياضية بانتظام
ومراجعة الطبيبة للفحص
ونسال الله العافية