السلام عليكم، لدي ارتفاع في كريات الدم 6.2 والهومقلوبين...

رقم الاستشارة الطبية: 61556
تاريخ الاستشارة: 27 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 180
زائر
السلام عليكم، لدي ارتفاع في كريات الدم 6.2 والهومقلوبين 18.6 والهيميترك 57. مع العلم اذا كان يفيد الارقام الباقيه في التحليل سليمه الكريات البيضاء و MCH وغيرها وسرعه ترسيب الدم و البروتين سي التفاعلي جميعها طبيعه، ولكن انا كنت في منطقه ساحلية و الان في فتره اجازة وذهبت في منطقه مرتفعه عن سطح البحر 2300 متر وايضاً عملت تحليل دم قبل ٥ شهور كان كل شيء طبيعي ولكن هل سبب تواجدي في منقطه مرتفعه ادى لهذا الشيء مع العلم لا يوجد اعراض ولله الحمد.

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن يكون هذا هو السبب لكن ده لو عشت هناك مده طويله وعلي ارتفاعات اعلي من كده
وفي كل الأحوال مفيش حاجه تقلق
لكن ارجو التبرع بالدم كل ٦ شهور لعلاجها ودة سهل وبسيط
لان لزوجه الدم عندك عاليه طبعا ودة ممكن يؤدي إلي مضاعفات وتجلطات