ابني كان واخد حقنه من اسبوعين تقريبا وكانت احمرت شويه وخفت بس دلوقتي مكلكعه بس مش بتبان الي أما المسها

رقم الاستشارة الطبية: 48915
تاريخ الاستشارة: 8 سبتمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 59
زائر
ابني كان واخد حقنه من اسبوعين تقريبا وكانت احمرت شويه وخفت بس دلوقتي مكلكعه بس مش بتبان الي أما المسها

الجنس
ذكر
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لا تقلقي ممكن يكون حدث ان الحقنه وبها الدواء دخل في طبقه الدهون الموجوده بالعضله فأحدث التهاب
اهم شيء انه لا يوجد تقيح او قرحه بالجلد او صديد. للعلاج يمكنك عمل كمادات ماء دافئه على المكان ودهان كريم ريباريل جل ثلاث مرات يوميا لمده خمس ايام مع مساج خفيف واعطاء الطفل maxilase شراب لتخفيف الورم