أعانى من الم فى الفخذ الأيسر مع الم فى خلف الركبه وثقل فى الرجل كلها مع تنميل وسخونه فى كفف الرجل أثناء النوم

رقم الاستشارة الطبية: 41682
تاريخ الاستشارة: 9 أبريل 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 481
زائر
أعانى من الم فى الفخذ الأيسر مع الم فى خلف الركبه وثقل فى الرجل كلها مع تنميل وسخونه فى كفف الرجل أثناء النوم

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
المعمار
الحالة النفسية
مستقره
أمراض مزمنة
نشاط الغده الدرقيه
أدوية مستخدمة
كاربيمازول اندرال

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
الغدة الدرقية دور فى التاخير على العظام وخاصة الركبة فعليك بعمل tsh, ft3, ft4 cbc crp Esr Rh,
Hba1cوعمل أشعة على مفصل الركبة وممكن استخدام ريلاكس ك وفيتامين ب12 امبول وفولتارين جيل ومراجعة طبيب العظام وربنا يعافيك