السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ❤انا متزوجه لثاني مره من...

رقم الاستشارة الطبية: 56864
تاريخ الاستشارة: 16 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 95
زائر
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ❤انا متزوجه لثاني مره من حوالي 8شهور وقبل الزواج عملت جميع التحاليل مفيهاش حاجه كلها تمام وروحت لدكتور بعد الزواج ب3 شهور الدكتور قالي معنديش اي شي يمنع الحمل والدوره منتظمه يعني ممكن تقدم يوم او تاخر يوم انا دلوقتي اخر دوره كانت 1/2يوم 2/3 نزل عليا افرازات بنيه عملت تحليل دم سلبي وصداع جامد وبعد كده استمر نزول افرازات بس لما امسح بمنديل وفي يوم 9/3 حصل جماع وبعده لقيت نقطه دم وحاليا بلاقي نقط بسيطه وردي بس لحظه ان بعدالجماع بلاقي دم خفيف ولحد الان منزلتش الدوره وبيظهر حبوب في وجهي واعلي الثدي والظهر وانا من العاده مش بيظهر ليا حبوب خالص معلش طولت عليكم بس انا فعلاًفي حيره

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
نزول دم بعد الجماع يجب معه عمل مسحه عنق رحم لاستبعاد وجود تحور في الخلايا
وممكن ايضا يكون في التهابات مهبليه
يجب كشف نسا وعمل سونار مهبلي
الحبوب ممكن تكون حب شباب وممكن تكون بسبب تكيس مبايض
ودة حيبينه السونار وممكن الطبيبه تطلب منك تحاليل هرمونات