أنا متزوجة من خمس شهور والبريود مكنتش منتظمه و الدكتور...

رقم الاستشارة الطبية: 51496
تاريخ الاستشارة: 7 نوفمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 45
زائر
أنا متزوجة من خمس شهور والبريود مكنتش منتظمه و الدكتور وصفلى سايكلوبرجينوفا أخدتو و البيريود انتظمت أول شهر و ماخدتوش تانى و تانى شهر متأخرة ٦ أيام حالياً مع العلم عملت إختبار منزلى تالت و رابع يوم من تأخرها و النتيجة سالب مع وجود أعراض البيريود
و زوجى كان عنده دوالى على الخصيتين و عمل التحاليل اتضح تأثيرها على العدد فقط أصبح تلاته مليون فهل ممكن يكون فيه حمل أم لخبطة هرمونات

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
اولا العدد قليل وصعب يحدث معه حمل
وعدد الحيوانات المنوية يجب ان لا يقل عن 20 مليون حتي يحدث حمل
وبالنسبه لحالتك فغالبا ده ليس حمل لان حسب روايتك فان دورتك لم تنتظم الا بالسيكلوبروجينوفا لمده شهر وغالبا عندما توقفتي عنه رجعت مرة اخري لعدم الانتظام
لكن طبعا يجب نتاكد بتحليل حمل في الدم
ولو ليس حمل يجب ترجعي لسيكلوبروجينوفا وتستمري عليه كما اشار الطبيب