السلام عليكم انا كنت مركبه لولب وشيلته من ٣ شهور ومن بعد...

رقم الاستشارة الطبية: 50982
تاريخ الاستشارة: 25 أكتوبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 52
زائر
السلام عليكم انا كنت مركبه لولب وشيلته من ٣ شهور ومن بعد ماشالله وانا عندي البيريود غير منتظمه و انا عملت تحليل amh والنتيجه٥٦. واخدت اول شهر بعد التحليل تكنو فيولا وحقنه تفجيريه ١٠٠٠٠ ونزلت بويضتان وكان حجمهم كويس ومحصلش حمل والبيريود تاني شهر نزلت يوم واحد بعد ماوقفت الدوفاستون والبيريود مش منتظمه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا
الحالة النفسية
كويسه
أمراض مزمنة
لايوجد
تشخيص الطبيب
مخزون مبيض قليل

المرفقات

  • Screenshot_٢٠٢٢٠٩٢٧-٠٧٥١٥٢_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_٢٠٢٢٠٩٢٧-٠٧٥١٥٢_Samsung Notes.jpg
    267.7 KB · المشاهدات: 30

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الحقيقه تبين من حالتك وتحليل مخزون المبايض لديكي انه يوجد لديكي ضعف مبايض
و انه مخزون البويضات في مبايضك قليل جدا
ولكن ممكن اعطاء منشط لمده ٣ دورات في محاوله لانضاج البويضات القليله المتبقيه
وممكن الحمل عن طريق شفط بويضات بالمنظار من المبايض وتخصيبها خارج الرحم بحيوان منوي وعمل تلقيح صناعي او حقن مجهري وارجاعها الي رحمك