ورم وماء على الركبه وصوت طقطقة

رقم الاستشارة الطبية: 24541
تاريخ الاستشارة: 3 يونيو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 825
زائر
عندى ورم فوق الركبه وعلى طول بتطقطق روحت دكتور عظام قالي مايه ع الركبه واعطيني علاج وبعد فتره من العلاج مافيش اي نتيجه روحت دكتور تاني قالي مافيش مايه دي دهون حوالين الركبه نزلت وزني وروحت لدكتوره اخدت حقن ميزوثيرابي وبرضو نفس الشكل انا طولي ١٦٥ وزني ٧٥

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
خمول في الغده الدرقيه
أدوية مستخدمة
التروكسين ١٥٠

المرفقات

  • Screenshot_٢٠٢١٠٥٣١-٠٠٣٨٢٢_WhatsApp.jpg
    Screenshot_٢٠٢١٠٥٣١-٠٠٣٨٢٢_WhatsApp.jpg
    195.6 KB · المشاهدات: 398

Dr Yasser Gomaa

استشاري الجراحة العامة
بمراجعه الصوره المرفقه.. قد يكون هذا الورم كيس دهني علي المفصل.. ينصح بعمل اشعه رنين مغناطيسي علي مفصل الركبه لتأكيد التشخيص.وسوف يتضح ما اذا كان هناك رشح في المفصل ام لا. وأيضا سوف نعرف هل هذه الدهون خارجيه وليست متصله بالكبسوله المحيطه بالمفصل... في بعض حالات خمول الغده الدرقيه قد يظهر تكون دهون في أماكن مختلفه من الجسم. .