تورم فوق الركبه

رقم الاستشارة الطبية: 24473
تاريخ الاستشارة: 1 يونيو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 616
زائر
يوجد تورم فوق الركبه منذ فتره ذهبت لدكتور عظام قالي مايه ع الركبه واعطيني علاج وبعد فتره من العلاج مافيش اي نتيجه روحت دكتور تاني قالي مافيش مايه دي دهون روحت لدكتوره تغذيه اخدت حقن ميزوثيرابي وبرضو نفس الشكل والورم موجود

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
خمول في الغده الدرقيه
أدوية مستخدمة
التروكسين ١٥٠

المرفقات

  • Screenshot_٢٠٢١٠٥٣١-٠٠٣٨٢٢_WhatsApp.jpg
    Screenshot_٢٠٢١٠٥٣١-٠٠٣٨٢٢_WhatsApp.jpg
    195.6 KB · المشاهدات: 375

Dr. Mohamed Abd Elhak

أخصائي نساء وتوليد
اهلا وسهلا بحضرتك.
اولا مطلوب عمل أشعة عاديه علي الركبه.
ثانيا وزن الجسم زياره عن المعدل الطبيعي فهناك سمنه وقد تكون هي السبب في ذلك التورم.
ثالثاً مطلوب عمل تحليل بول كامل مع وظائف كلي.
ممكن تناول أقراص الفنتيرن مرتين يوميا والعرض على اخصائي العظام والمفاصل للفحص الطبي وتقييم الحالة والأشعة ووصف العلاج المناسب.