ورم في الركبة

رقم الاستشارة الطبية: 22966
تاريخ الاستشارة: 23 أبريل 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 378
زائر
انا بتمرن كرة سلة بعد التمرين يوم الثلاثاء اللى فات رجعت لقيت ركبتى وارمة هى كان بقالها فترة بتوجعنى بس وجع خفيف و مش دايما بس كان بيبان فى التمرين اكتر هى لحد دلوقتي وارمة رغم انى حطيت ثلج كزا مرة انا دلوقتي حاسة انى خايفة ادوس عليها جامد و انا بمشي او حاسة انها مش مستحملة وزن جسمى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
ريباريل جيل

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن هذه الأعراض تكون نتيجة تمزق في الأربطة فأنصحكي بزيارة طبيب عظام للفحص الطبي وعمل أشعة رنين مغناطيسي علي الركبة للإطمئنان. وأخذ ألفينترن أقراص قرص قبل الأكل بربع ساعة كل ٨ ساعات وكتافلام ٥٠مجم قرص بعد الأكل عند وجود الألم.