وانا بتمرن عقله على البار و انا بطلع على البار طلعت...

رقم الاستشارة الطبية: 99562
تاريخ الاستشارة: 26 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 47
زائر
وانا بتمرن عقله على البار و انا بطلع على البار طلعت وحملت على ايدى الشمال سمعت فرقعه او ترقعه فى منتصف عظمة الترقوه من فوق حصل بعدها تورم فى منتصف الترقوه من فوق والم و مش بقدر ارفع ايدى الشمال لفوق ( بحس بالم مكان الورم بتمنعى ارفعها لفوق) بس بعرف احركها حركه فوق مع مساعده ايدى اليمين (مش بحس باى الم) انما مقدرشى احركها لوحدها بس بتحرك بيها عادى حركه جانبية هى الورم خف بعد يومين من ثلج و مرهم ربريل جيل هل دا حمل ذائد على الاعصاب والعرق؟ الورم بعد SC Joint بى 2 سنتيمتر
مش بقدر اعمل push up بحس بى الم فى مكان الورم بتمنعى

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محاسب
الحالة النفسية
لا توجد
أمراض مزمنة
لا توجد
أدوية مستخدمة
مش بفضل اخد ادويه خالص فى حياتى والحمدالله مش باخد خالص
تشخيص الطبيب
مروحتش

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا حدث تمزق بالاربطه التي تحيط بالمفصل لتثبته وده بيسبب التهاب بالاوتار التي تمسك العضلات بالعظام بسبب ارتشاح ونزف بسيط حدث بالاغشيه اثناء الاصابه
لكن في احتمال ان يكون قد حدث كسر يعظمه الترقوة
وتاكيد التشخيص بيحتاج اجراء اشعه رنين واشعه عاديه علي الصدر
وعرض التقارير علي طبيب العظام ليحدد العلاج المناسب