وحيد وانطوائي وليس لي اي اصدقاء نهائيا علاقتي بعائلتي علاقة مش حقول مش كويسة بس انا عايش معاهم وخلاص مفيش تفاهم ظروف المادية صعبة اشوية من فترة...

رقم الاستشارة الطبية: 38304
تاريخ الاستشارة: 7 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 341
زائر
وحيد وانطوائي وليس لي اي اصدقاء نهائيا علاقتي بعائلتي علاقة مش حقول مش كويسة بس انا عايش معاهم وخلاص مفيش تفاهم ظروف المادية صعبة اشوية من فترة كبيرة بقي عندي حالة غريبة بقيت بكره الناس مبحبش اقعد معاهم حتي وانا ماشي مبحبش حد يتعرف عليا اويرمي عليا السلام وايضا بقيت بسمع هلاوس سمعية ومش عارف دي حقيقة ولامن وحي خيالي ممكن يبقي فيه مجموعة من الناس قعدين احس ان هما بيجيبوا في سيرتي بكلام وحش حاسس ان الناس كلها بتفكر فيا وعايزة تاذيني مش عارف ابقي ذي الشباب بتوع اليومين دول معتش عارف اضحك ولا البس اهدوم كويسة محدش فاهمني اوقات كتير بحس ان انا مزيف جرافيك فكرة الانتحار بقت مسيطرة عليا كلام الناس اسلوب الناس في الشارع اخلاقهم عايز اعيش بطبيعتي فكرة كتير بالهجرة اي موقف تافة او غريب يعدي عليا بكلم والدي في التليفون ووالدتي علشان احكيلهم عليه وبحس ان هما بيشفقوا عليا اوقات كتير بحس ان الناس شيفاني مجنون وغريب الاطوار في واحد من قرية جمب قريتي انت ولد غلبان اتوفي حاد يارة من ساعتها وانا حاسس ان الناس عيزاني ابقي زيه بقيت حاسس ان الناس كلها بتفكر فيا انا مش عارف اوص اكتر من كدة مع العلم انا انا جوايا كلام كتير عايز اقوالة وبالنسبة لموضوع الهلاوس السمعية وسماع كلام مش حقيقي اتمني الاهتمام بكلامي والرد ليا حتي اعرف ماذا يحصل معي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
طبيعة العمل
عامل كمبيوتر باحد المكتب
تشخيص الطبيب
لم ازر اي طبيب

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض التي تعاني منها تشير الي وجود اضطراب نفسي حقيقي ويحتاج العرض سريعا علي الطبيب النفسي لعمل تحليل نفسي والتوصل للتشخيص ووصف العلاج المناسب وهو مجموعة من الأدوية بالإضافة إلي جلسات علاج نفسي وسوف تشعر بالتحسن باذن الله مع العلاج