السلام عليكم ورحمه الله وبركاته انا من شهر ونص حسيت...

رقم الاستشارة الطبية: 62935
تاريخ الاستشارة: 31 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 145
زائر
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

انا من شهر ونص حسيت بوجع في زوري شديد بدون حراره وبعدين حسيت بوجع جامد في لساني ولقيت نصف لساني اليمين من الداخل وارم وسقف الحلق واحعني ..اخد كذا مضاد بس مكنتش بأحدهم كويس واستنيت شويه واخد هايبيوتك ومنتظمه عليه بس لسه وجع لساني موجود هو وسقف الحلق وكأنه حد ضاغط ع لساني وانا خايفه من الانتفاخ اللي فيه ده ..ارجو الاجابه من فضلكم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
مش احسن حاجة ضغط
أمراض مزمنة
ضغط مرتفع
تشخيص الطبيب
روحت للدكتور وكشف وقالي لساني عادي واللوز ملتهبه اووي بس متكلمش ع الجزء اللي وارم في اللسان

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن يكون التهاب الفم عندك بسبب فطريات
Oral candidiasis
والتي تزيد مع استخدام المضاد الحيوي ولا تتحسن
ارجو التوقف عن المضاد الحيوي
وخذي daktarin oral gel
معلقه كبيرة ٣ مرات ٥ ايام
و diflucan كبسولة جرعه واحده لا تكرر