وجع عند منطقة عضلة القلب

رقم الاستشارة الطبية: 5614
تاريخ الاستشارة: 11 أبريل 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 278
زائر
وجع عند منطقة عضلة القلب ... كان من 7 شهور بيروح و بيجي و جه مع ازمة نفسية كبيرة .... كان بيجي اوقات و اوقات , و غالبا لما كنت بأبقى لسة صاحي من النوم , من امبارح الألم زايد و مش بيروح ...
الألم عبارة عن نغزة عن منطقة القلب , لما بتحرك الألم قوته بتختلف, لما بجيب دراعي أدام شوية بيزيد
غير كده أنا مدخن و اليومين دول مقلل بس فيه عندي قلق و حزن مستمر

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
يرجى ضروره عمل رسم قلب وايكو وانزيمات قلب واشعه مقطعيه على الصدر وتحليل cbc وكولستيرول والتوقف عن التدخين تماما لانه عاده سيئه وتسبب اضرار جسيمه على القلب والاوعيه الدمويه والرئتين وعرض التحاليل والاشعه على طبيب مختص لعمل اللازم ومحاوله الابتعاد عن القلق والتوتر

يجب الاطمئنان على الناحية القلبيه واجراء تخطيط قلب كهربائي بالاضافه الى اجراء اشعه صدريه و تحليل انزيمات القلب والكولسترول والشحوم الثلاثيه
وتجنب التدخين لما له من مضار مؤكده على الجهاز التنفسي والجهاز القلبي الوعائي
ينصح بتناول مسكنات الالم عند اللزوم