اعصاب ايديا بقالها فتره كبيره بتوجعني وجع قوي دقيقه...

رقم الاستشارة الطبية: 61829
تاريخ الاستشارة: 2 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 152
زائر
اعصاب ايديا بقالها فتره كبيره بتوجعني وجع قوي دقيقه وتختفي وترجع تاني وبالذات عند نبض ايدي ولما انزل الشارع رجلي من فوق بتشد عليا جامد مبقدرش امشي من وجعها ومبقتش اقدر أشيل حاجه ودرعاتي على طول وجعاني ودايما بييجي نبض قوي في جسمي أو في أجزاء ايدي نبض كده بيوجع كأن حد بيشكني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذه غالبا اعراض نقص فيتامين ب و فيتامين دال وكالسيوم ومجنزيوم
وممكن كمان فوليك اسيد لان كل هذه العناصر مهمه جدا لوظائف الجهاز العصبي كله
العلاج
Limitless milga max قرص يوميا لمده شهر
Caldin c قرص كل ١٢ ساعه لمده شهر
كلي خضروات وفاكهه واشربي سوائل بكثرة
وقللي الشاي والقهوة والنسكافيه