والدتي مريضة سكر وضغط الأدوية اللي بتاخدها جلوكوفاج 1000 قرص كل 12 ساعة قبل الأكل ليزينوبريل 10 قرص على الريق ألكابرس 5 قرص كل 12 ساعة...

رقم الاستشارة الطبية: 59133
تاريخ الاستشارة: 5 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 156
زائر
والدتي مريضة سكر وضغط،، الأدوية اللي بتاخدها..
جلوكوفاج 1000
قرص كل 12 ساعة قبل الأكل
ليزينوبريل 10
قرص على الريق
ألكابرس 5
قرص كل 12 ساعة قبل الأكل
نيوريماكس
كبسولة واحدة بعد الغداء
جينوفيل
كبسولة واحدة بعد الفطار او بعد الغداء
التحليل ظاهر فيه ان عندها الكوليسترول عالي وكذلك النقرص وفي نسبة صديد وأملاح،، ايه العلاج المناسب ليها ومش يتعارض مع ادوية الضغط والسكر اللي بتاخدها

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محاسب

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، اذا كانت نسبه الصديد مرتفعه فيجب اجراء مزرعه للبول لتحديد نوع المضاد الحيوي المناسب لذلك كما يمكنها تناول العلاج التالي
Omega-3 plus كبسولة واحدة يوميا
Ator 10mg قرص واحد يوميا
Urosolvin كيس علي نصف كوب ماء مرتين قبل الاكل