هل يمكن ظهور الجنين والنبض بعد الاسبوع التاسع

رقم الاستشارة الطبية: 21660
تاريخ الاستشارة: 19 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 903
زائر
هل يمكن ظهور الجنين والنبض بعد الاسبوع التاسع اخر دورة 12 يناير
مغص انغراس 8 فبراير حسيت بالم البريود ولاحظت افرازات بني توقعت نزول البريود
عملت تحليل منزلي 13/2 ايجابي
تحليل دم 1/3 ايجابي
بس انهارده روحت اعمل سونار باطني مبانش حاجة عملتلي مهبلي بان كيس صغير اوي
طلبت تحليل رقمي يتعاد كل 48 ساعة واروحلها الاربع ممكن يكون حمل متأخر وانا اول مرة اسمع الكلام ده وللعلم انا ولدت مرتين قبل كده و اول مرة يحصل كده فهل كلامها صحيح ممكن يبان النبض كمان اسبوع ولا اهيئ نفسي وافقد الامل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
كيس الجنين يمكن ظهوره بالاسبوع السادس بالسونار المهبلى والاسبوع السابع بالسونار البطنى ونبض الجنين على الاسبوع التاسع .فيفضل عمل تحليل رقمى لهرمون الحمل كل 48 ساعه حتى يتم تاكيد الحمل والنبض بالجنين